Zoeken in deze blog

zondag 8 september 2024

KOOLPUTTERBIER


Stap binnen in de wereld van Bèrringse Bier Brouwers, waar elke slok een verhaal vertelt dat teruggaat naar de diepste wortels van de mijnwerkersgeschiedenis. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we ons toegelegd op het brouwen van bieren die de essentie van dit erfgoed vastleggen - uniekstrafkaraktervol en doordrenkt van authenticiteit.

Bij Bèrringse Bier Brouwers draait alles om passie en toewijding. We zijn geen mainstream brouwerij die zich richt op de massa; integendeel, we koesteren onze ambachtelijke aanpak en streven ernaar om bieren te produceren die een oprechte expressie zijn van onze eigen smaakvoorkeuren. We geloven in het creëren van bieren die uitdagen, verrassen en inspireren, zelfs als dat betekent dat ze niet voor iedereen zijn.

Onze brouwsels zijn als een ode aan de harde werkethos van de mijnwerkers - stevig, vol van karakter en met een onmiskenbare kracht. Elke fles is doordrenkt met geschiedenis, elke slok roept herinneringen op aan een tijd waarin doorzettingsvermogen en gemeenschap de norm waren.

In een wereld waarin massaproductie en standaardisatie vaak de boventoon voeren, blijven wij trouw aan onze roots. We brouwen geen limonade; we brouwen bier zoals het bedoeld is om te zijn - rijk, complex en vol van smaak. Dus als je op zoek bent naar een bierervaring die verder gaat dan de alledaagse, nodigen we je uit om je te laten onderdompelen in de wereld van Berings Bier. Laat je verrassen, laat je verleiden, en proef de passie in elke slok.

X



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

REKEM (TOEN RECKHEIM) - TONEELGROEP "VREUGD IN DEUGD" JAREN '20

De toneelgroep "Vreugd in Deugd" bereikte in de jaren twintig, onder de bezielende leiding van pater Hugo Van Breda, een ongekend ...